Siirry suoraan sisältöön

Maksut

Jokainen harrastaja on itse vastuussa jäsen- ja vakuutusmaksujensa hoitamisesta ajallaan kuntoon.

Vanhojen harrastajien tapauksessa vuosittain tammikuussa. Uusien harrastajien tapauksessa heti harrastuksen aloitettuaan.

Mitkä maksut?

Seuramme vuotuiset jäsenmaksut koostuvat neljästä osasta:

 • Liiton lisenssimaksu
 • Liiton vakuutusmaksu
 • Emoseuramme Mussalon Oras ry:n jäsenmaksu
 • Oman seuramme jäsenmaksu

Miksi ne pitää maksaa?

Suomen Kendoliiton lisenssimaksu on pakollinen kaikille liiton lajeja harrastaville. Se oikeuttaa sinut osallistumaan paitsi liiton leireille, kilpailuihin ja graduointeihin, mutta myös liiton muiden jäsenseurojen harjoituksiin ympäri Suomen. Esim. vieraillessasi Helsingissä voit samalla poiketa Suomen suurimman kendoseuran Ki-Ken-Tai-Icchi ry:n harjoituksissa Myllypuro Arena Centerin dojolla, joka on sopivasti Helsingin itäpuolella. Laitathan kuitenkin kohteliaasti etukäteen viestiä KKTI:lle (kendo@kkti.fi) ja pyydät luvan osallistua heidän harjoituksiinsa.

Kaikilla lajejamme harrastavilla pitää olla voimassa oleva kamppailulajit kattava vakuutus. Liiton kautta saat edullisesti vakuutuksen, joka turvaa harjoittelusi kotimaassa sekä edestakaiset matkat harjoituksiin, leireille ja kilpailuihin koko loppuvuoden ajan. Se on voimassa myös kotonasi osallistuessasi online-treeneihin.

Huomaathan, että nykyinen vakuutuksesi on voimassa vain tammikuun loppuun saakka, joten hoidathan liiton maksut ajoissa kuntoon, jotta vakuutuksesi pysyy voimassa katkeamatta.

Oman seuramme jäsenmaksu koostuu emoseuramme Mussalon Oras ry:n jäsenmaksusta ja kendoseuramme harjoitusmaksusta.

Emoseuramme jäsenmaksulla tuet harjoitussalimme Saaripirtin ylläpitoa ja kendoseuramme harjoitusmaksulla puolestaan tuet seuramme toimintaa. Menneinä vuosina näillä varoilla on mm. maksettu vierailevien opettajien kuluja, hankittu ja ylläpidetty seuramme omistuksessa olevia varusteita ja järjestetty yhteisiä tapahtumia. Jäsenmaksumme myös oikeuttaa sinut osallistumaan kaikkiin seuramme lajiharjoituksiin.


Paljonko ne maksaa?

Suomen Kendoliiton lisenssi- ja vakuutusmaksut

 • Lisenssi ja vakuutus: 55,00 €/loppuvuosi
 • Peruskurssilisenssi: 30,00 €/loppuvuosi (uusille tänä vuonna aloittaneille harrastajille, sisältäen vakuutuksen)
 • Lisenssi ilman vakuutusta: 35,00 €/loppuvuosi (jos sinulla on jo entuudestaan kamppailulajit kattava vakuutus)

Kotkan Kendoseuran jäsenmaksut

 • Emoseuramme Mussalon Oras ry:n jäsenmaksu: 9,00 €/loppuvuosi
 • Kotkan Kendoseuran jäsenmaksu: 26,00 €/loppuvuosi

Okei… Eli paljonko yhteensä?

Vanhat jäsenet
Yhteensä 90,00 €/loppuvuosi
sisältäen liiton lisenssin ja vakuutuksen (55,00 €) sekä oman seuramme maksut (9,00 € + 26,00 €)

Uudet jäsenet
Yhteensä 65,00 €/loppuvuosi
sisältäen liiton peruskurssilisenssin ja vakuutuksen (30,00 €) sekä oman seuramme maksut (9,00 € + 26,00 €)


Miten ne maksetaan?

Maksa ensin liiton jäsenlisenssi ja vakuutus Suomisportin verkkopalvelussa

 1. Kirjaudu ensin Suomisportiin osoitteessa https://www.suomisport.fi/signin
 2. Tilaa kertakäyttäinen kirjautumiskoodi syöttämällä tekstikenttään joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja klikkaamalla ”Lähetä minulle kirjautumiskoodi”.
 1. Saatuasi sähköpostitse tai tekstiviestillä nelinumeroisen kirjautumiskoodin, syötä se tekstikenttään ja klikkaa ”Kirjaudu”.
 2. Vanhan käyttäjän tapauksessa näytölle aukeaa Suomisportin profiilisivusi. Uuden käyttäjän tapauksessa Suomisport pyytää sinua tässä vaiheessa rekisteröitymään järjestelmään syöttämällä omat tietosi.

Huom. Junioreiden vanhemmat rekisteröityvät järjestelmään omilla tiedoillaan ja ostavat lapselleen liiton lisenssin ja vakuutuksen oman profiilinsa kautta.

 1. Sitten ostoksille! Klikkaa Suomisportin profiilisivullasi ”Ostamaan” -painiketta. Tai vaihtoehtoisesti tätä suoraa linkkiä: https://www.suomisport.fi/purchase
 2. Aluksi sinulta kysytään, mitä haluat ostaa. Valitse ”Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin”.
 3. Valitse sitten, ostatko lisenssin itsellesi vaiko lapsellesi.
 4. Etsi lajisi syöttämällä ensin tekstikenttään hakusanaksi esim. ”kendo” tai ”chanbara” ja valitsemalla sitten Suomen Kendoseurojen Keskusliitto ry:n lajivalikoimasta oma päälajisi.

Huom. Yhdellä ja samalla lisenssillä pystyt harrastamaan kaikkia lajejamme, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa lisenssiä kaikille harrastamillesi lajeille. Yksi lisenssi per harrastaja riittää.

 1. Valitse ”FKA Lisenssi ja vakuutus”, jos olet vanha harrastaja eli olet harrastanut lajejamme jo aikaisempinakin vuosina. Valitse ”FKA Lisenssi ilman vakuutusta”, jos sinulla on jo budolajit kattava vakuutus esim. jonkun toisen kamppailulajiharrastuksen kautta. Valitse ”FKA Peruskurssilisenssi”, jos olet uusi harrastaja eli olet vasta tänä vuonna aloittanut harrastuksen (aloittelijat saa siis ensimmäisenä vuotenaan alennusta).
 2. Etsi ja valitse oma seuramme ”Kotkan Kendoseura Gu Do Ken Kai”.
 3. Tarkista tilauksesi tiedot yhteenvetosivulta. Jos ne ovat kunnossa, klikkaa ”Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan”.
 4. Valitse maksutapa, lue ja hyväksy pakolliset ehdot ja hoida maksu klikkaamalla ”Jatketaan maksamaan”.
 5. Onnittelut! Maksun hoidettuasi sinulla on voimassa oleva liiton lisenssi, jonka tiedot löydät Suomisportin profiilisivultasi.

Maksa sitten seuramme maksut omassa verkkopankissasi

Seurallamme ei valitettavasti vielä ole maksupalvelusopimusta Suomisportin kanssa, joten seuramme maksut pitää hoitaa tilisiirtona verkkopankissa. Alla maksutiedot.

Emoseuramme Mussalon Oras ry:n jäsenmaksu:

Tilinumero: FI78 5172 0250 0014 93
Saajan nimi: Mussalon Oras ry
VIESTI: Jäsenmaksu + oma nimi
Maksun määrä: 9,00 €/hlö
(tai 20,00 €/perhekunta)

Kotkan Kendoseuran jäsenmaksu:

Tilinumero: FI41 5172 2020 1110 24
Saajan nimi: Mussalon Oras/kendojaos
Viite: 20 1481 1115
Maksun määrä: 26,00 €/hlö


Varustehankinnat

Jos hankit seuran kautta varusteita (esim. shinain, hakaman, gi-takin tms.), maksa ne seuran tilille käyttäen alla olevaa viitenumeroa.

Tilinumero: FI41 5172 2020 1110 24
Saajan nimi: Mussalon Oras/kendojaos
Viite: 20 1481 1225
Maksun määrä: Kysy seuran ohjaajilta