Junnut

Keräämme rahaa Kotkan Kendoseuran junioreille!

Miksikö, kysyt mielessäsi. Kisamatkaa varten! Matkustamme syksyllä Puolan Wroclawiin, jossa järjestetään 20.-22.9.2019  Nami Kendo Taikai 2019 kendokisat. Kisoihin osallistuu ottelijoita monista Euroopan maista, joten kisat olisivat hyvä haaste seuramme junnuille.

Kotkalaiset kendojuniorit ovatkin menestyneet hyvin viime vuosina niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Esimerkiksi vuonna 2018 osallistuimme Liettuassa kisoihin, joissa kotkalaiset juniorit kahmivat kultamitalit kolmessa eri sarjassa (10-13-vuotiaissa, 14-18-vuotiaissa ja joukkuesarjassa). Lisäksi 10-13-vuotiaissa ja 14-18-vuotiaissa hallitsevat suomenmestarit löytyvät Kotkasta.

Olisi ihanaa, jos tukisit meitä, jotta saisimme kisamatkan kustannukset pienemmiksi ja mahdollisimman monta junioriamme osallistumaan kisoihin. Matkojen suuret kustannukset ovat yksi syy sille, miksi emme voi tehdä monia kisamatkoja vuodessa ja tuoda lisää mahtavia palkintoja ulkomailta Suomeen.

Miten voit auttaa? Helposti! Tilaa vain meiltä tuotteita, joita myymme! Myymme kesän aikana Pilkkosen ja Kakkutukun tuotteita. Ota vain rohkeasti yhteyttä. Kaikki tuotto, jonka saamme, menee suoraan junioreille, ja sinä saat hyvän mielen lisäksi tilaamasi tuotteen/tuotteet ja suuret kiitokset meiltä!

Lisätietoja:

Jasmin Juvonen
Kotkan Kendoseuran junioriohjaaja
jasmin.juvonen@gmail.com

Junnut2