Sähköpostilista

Seuramme sisäinen tiedotus tapahtuu pääasiallisesti sähköpostilistan avulla. Listan kautta jaetaan uutiset, tiedotteet, leirikutsut jne. Kannattaa liittyä sähköpostilistalle, jos haluaa pysyä perillä seuramme asioista!

Sähköpostilistalle liittyminen tapahtuu lähettämällä tilausviesti (tyhjä sähköpostiviesti) osoitteiseen:
gudokenkai+subscribe (at) googlegroups.com

Listalle voi lähettää postia osoitteeseen gudokenkai (at) googlegroups.com

Facebook-sivu

Seuramme Facebook-sivua käytetään pääasiallisesti seuramme imagon hallintaan ja uusien jäsenten rekrytointiin, mutta kyllä siellä myös tiedotetaan seuramme vanhoille jäsenille tapahtumista ja muista uutisista. Kannattaa käydä tykkäämässä ja vinkata kavereille!

Twitter

Seuramme Twitter-tili edelleen-twiittaa automaattisesti kaikki seuran sähköpostilistalla, Facebook-sivulla ja näillä kotisivuilla julkaistut tiedotteet. Liity seuraajaksi, jos tykkäät Twitteriä käytellä!

WhatsApp

WhatsApp kännykkäsovelluksen avulla viestitään treeneihin osallistumisesta ja treeniperuutuksista. WhatsApp on älypuhelimeen asennettava pikaviestisovellus, jonka käyttö on ensimmäisen vuoden ajan ilmaista. Siten sen käyttö tulee tekstiviestittelyä edullisemmaksi. Jos haluat mukaan WhatsApp keskusteluryhmään, niin asenna WhatsApp-sovellus älypuhelimeesi ja pyydä Aleksia lisäämään sinut ryhmään.

Facebookin keskusteluryhmä

Epävirallisin tiedotuspaikka on seuramme suljettu Facebook-ryhmä. Se on seuramme jäsenten oma keskustelufoorumi, jossa sana on vapaa ja jossa voi tehdä aloitteita ilman, että tarvitsee huolehtia, mitä ulkopuoliset aiheesta ajattelevat. Useimmiten seuramme uudet asiat valmistellaan juuri tämän Facebook-ryhmän keskusteluiden kautta. Jos siis haluat vaikuttaa seuramme toimintaan tekemällä aloitteita tai ottamalla kantaa valmisteilla oleviin asioihin, niin lähetä liittymispyyntö Aleksille.

Junnujen vanhemmille

Kotkan Kendoseuran ohjaajat tiedottavat chanbaraan/junnukendoon liittyvistä asioista junnujen vanhemmille ja vastaavasti vanhemmat voivat esittää kysymyksiä ohjaajille Facebookissa “Kotkan kendojunnut” -ryhmässä ja sähköpostilistalla.

Sähköpostilistalle liittyminen tapahtuu lähettämällä tilausviesti (tyhjä sähköpostiviesti) osoitteiseen:
kotkankendojunnut+subscribe (at) googlegroups.com

Listalle voi lähettää postia osoitteeseen kotkankendojunnut (at) googlegroups.com

Ulkopuoliset tiedotuskanavat

Myös näitä seuramme ulkopuolisia tiedotuskanavia kannattaa pitää silmällä:

Lisätietoja

Aleksi Laine
Kotkan Kendoseuran puheenjohtaja
laine.aleksi@gmail.com
Puh. 0407476506