Gu Do Ken Kai on Kotkan Kendoseuran japaninkielinen nimi ja se tarkoittaa “ainaisen etsimisen ja tiedonnälän miekkakoulua”. Nimen antoi KONDO Wataru sensei (kendo 8.dan kyoshi) vieraillessaan Saaripirtillä vasta perustetun Kotkan Kendoseuran vieraana vuonna 1998. Seuran perustajajäsenet eivät entuudestaan tienneet kendosta juuri mitään, mutta he olivat aktiivisia ja janosivat oppia. Nämä ominaisuudet määrittelevät vielä tänäkin päivänä Kotkan Kendoseuran hengen!

Kotkan Kendoseura on virallisesti Mussalon Oras ry:n kendojaos. Kotkan Kendoseura on kiitollinen voidessaan harjoitella Oraksen omistaman Saaripirtin suojissa. Saaripirtin lankkulattia ja komeat hirsiseinät tekevät siitä yhden Suomen upeimmista kendosaleista. Kannattaa poiketa vierailulle kauempaakin!

Kotkan Kendoseura on Suomen Kendoseurojen Keskusliiton (FKA) jäsen.

Seurassa harjoitellaan kolmea lajia: Kendoa, Sports Chanbaraa ja Suiō-ryū iai kenpōa

Ohjaajat

Kendo: Harri Hämäläinen (kendo 3.dan), Aleksi Laine (kendo 3.dan), Jarno Redsven (kendo 2.dan) ja kesäisin Alexey Ganzhinov (kendo 4.dan)
Kendo juniorit ja Sports Chanbara: Jarno Redsven (kendo 2.dan), Joel Järvisalo (kendo 1.dan), Maija Laitinen (kendo 1.kyu)
Suiō-ryū iai kenpō: Roy Hagel (SOR chuden)

Lisätietoja

Kendo: Aleksi Laine, seuran puheenjohtaja, laine.aleksi@gmail.com, puh. 0407476506
Chanbara/Junnukendo: Jarno Redsven, jarno.redsven@suomi24.fi
Suio Ryu: Roy Hagel, roy.hagel@kymp.net

Tykkää meistä Facebookissa